Odvápňovač Urnex Dezcal (sáčok, 28 g)

Odvápňovač Urnex Dezcal (sáčok, 28 g)

Základní informace
Druh
Odvápňovač
V prípade akýchkoľvek problémov s odvápnením nás neváhajte kontaktovať! Radi Vám pomôžeme. :)

Odvápňovač pre účinné odstránenie vodného kameňa z vnútorných častí vášho Nespresso prístroja. Z jedného sáčku vznikne jeden liter odvápňovacieho roztoku. 

Odporúčanie: Odvápňujte svoj Nespresso kávovar v závislosti od tvrdosti vody, najmenej však dvakrát ročne.

Následky usadzovania vodného kameňa
  • Vodný kameň zvyšuje opotrebenie vášho Nespresso a významne tým skracuje jeho životnosť.
  • Voda sa ohrieva na nižšiu teplotu – stráca sa chuť kávy.
  • Káva sa pripravuje dlhší čas, tým rastú náklady na elektrinu.
  • Vodný kameň spôsobuje koróziu kovových častí prístroja.

Návod na použitie odvápňovača

  1. Zapnite prístroj, uistite sa, že v ňom nezostali žiadne kapsule, a vylejte vodu z nádržky.
  2. Akonáhle sa prístroj zahreje, stlačte súčasne na tri sekundy obidve tlačidlá na prípravu espressa a lunga.
  3. Prístroj začne blikať rýchlejšie – prešiel do odvápňovacieho režimu.
  4. Miesto šálky umiestnite na odkvapkávaciu misku nádobu s objemom väčším ako 0,5 l.
  5. Do zásobníka nalejte pol litra vody, pridajte polovicu obsahu vrecka Urnex Dezcal a miešajte, kým sa prášok nerozpustí.
  6. Stlačte tlačidlo pre Lungo a nechajte vodu pretekať až do vyprázdnenia zásobníka.
  7. Roztok, ktorý prešiel systémom, vylejte.
  8. Do zásobníka s vodou nalejte ďalší polliter vody, pridajte zvyšnú polovicu vrecka Urnex Dezcal a nechajte rozpustiť.
  9. Opäť stlačte tlačidlo pre Lungo (ak tlačidlá blikajú pomaly, nechajte prístroj znovu zahriať a počkajte až do rýchleho blikania) a nechajte celý obsah zásobníka pretiecť prístrojom.
  10. Použitý roztok vylejte.
  11. Dôkladne vypláchnite nádržku s vodou a naplňte ju 0,5 l čistej vody. Stlačením tlačidla Lungo ju nechajte pretiecť prístrojom.
  12. Teraz opäť pridržte dve tlačidlá súčasne po dobu troch sekúnd – prístroj sa vráti späť do štandardného režimu.
  13. Po opätovnom zahriatí je kávovar opäť pripravený poskytnúť vám zážitok z výbornej kávy.

Upozornenie
: Proces zahrievania prístroja môže byť z dôvodu veľkého množstva vody po dobu odvápňovania dlhší, než je obvyklé.
Top 3 odporúčaní Pridať doporučenie
K tomuto produktu nebolo zatiaľ vložené žiadne hodnotenie. Buďte prví, kto pridá doporučenie .

Nakupujte s nami bez obav

DOPRAVA
zadarmo
Na každý nákup nad 45 Eur cez Zásielkovňu, lebo nad 100 Eur cez PPL.
ČERSTVÁ KÁVA
z Beskyd
V Beskydách pre vás pražíme vlastnú kávu z bôbov z celého sveta. Denne av malých dávkach.
VERNOSTNÉ BODY
za každý nákup
A potom ich môžete uplatniť ako zľavu na nákup.
biscuit
Aby sa vám web dobre používal (Súhlas s cookies)

Na čo najpohodlnejšie používanie webu potrebujeme váš súhlas so spracovaním súborov cookies. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo "Povoliť všetko".

cog Nastavenie cookies

Upravte si cookies podľa vlastných preferencií.

angle_up Technické cookies - nevyhnutné pre správne fungovanie webu

Jedná sa o technické súbory, ktoré sú nevyhnutné na správne správanie našich webových stránok a všetkých ich funkcií. Používajú sa okrem iného na ukladanie produktov v nákupnom košíku, zobrazovanie produktov na prianie, ovládanie filtrov, osobného nastavenia a taktiež nastavenie súhlasu s používaním cookies. Pre tieto cookies nie je potrebný Váš súhlas a nie je možné ho ani odstrániť.

angle_up Analytické cookies - Google Analytics meranie návštevnosti stránok a používateľa

Tieto cookies nám umožňujú merať výkonnosť našich webových stránok a našich online kampaní. S ich pomocou zisťujeme počet návštev, zdroj návštev a ďalšie parametre. Zhromaždené údaje zisťujeme v agregovanej podobe, ktorá nám neumožňuje údaje dohľadať ku konkrétnemu užívateľovi. Pokiaľ tieto cookies deaktivujete, nebudeme môcť analyzovať výkonnosť našich webových stránok a optimalizovať ich pre čo najľahšie používanie.

angle_up Personalizované a reklamné cookies - pre skúsenosť šitú na mieru

Tieto cookies nám umožňujú lepšie zacieliť a vyhodnocovať marketingové kampane.